O nama

Dobrodošli u Artehnic d.o.o. – Vaš partner u svetu grejne tehnike!

Naša Priča

Preduzeće Artehnic predstavlja savršen spoj mladosti i bogatog iskustva. Naša priča počinje daleke 1982. godine, kada smo započeli kao servis za popravku gorionika. Posvećenost kvalitetu i predanost poslu doveli su nas do ključnog trenutka 1991. godine kada smo postali preduzeće Artehnic d.o.o.

Osnivač Andrija Radaković

Naš osnivač, Andrija Radaković, imao je impozantno iskustvo u industriji. Sa dugogodišnjim radom u Emo Celju, koje je u to vreme održavalo grejanje na prostoru bivše Jugoslavije, stekao je neprocenljivo znanje. Posebno se ističe kao kreator sistema za grejanje vojnih objekata na ugalj u saradnji sa “Grijanjem” iz Zagreba.

Nasleđivanje Znanja

Andrijino veliko iskustvo u poznavanju rada gorionika preneo je na svoje mlađe saradnike. Sa ponosom možemo reći da se već 31 godinu bavimo isključivo grejnom tehnikom, a naše znanje i veštine neprestano usavršavamo.

Naša Lokacija

Sa sedištem u Novim Banovcima, na adresi Pionirska br.6, već tri decenije smo tu da pružimo vrhunsku uslugu. Pozivamo vas da nas kontaktirate na telefon 022/341-394 i saznate više o našim uslugama.

Posetite Nas

Uverite se sami u naše stručnosti i posvećenost. Artehnic d.o.o. – Vaš pouzdan partner za sve što se tiče grejne tehnike.