Usluge

Servis i Popravka Gorionika

Artehnic d.o.o. pruža vrhunske usluge servisa i popravke gorionika. Sa više od tri decenije iskustva, naš tim stručnjaka osigurava pouzdan i efikasan rad svih tipova gorionika, uključujući naftne i gasne sisteme.

Prodaja i Distribucija Delova

Artehnic d.o.o. je vaš pouzdan partner i za nabavku delova. Specijalizovani smo za prodaju i distribuciju originalnih delova za brendove SIME, Riello, sa centralnim magacinom za Ferroli. Obezbeđujemo da vaš sistem uvek bude opremljen najkvalitetnijim delovima.

Prodaja Gorionika

Uz usluge servisa, nudimo i prodaju najnovijih modela gorionika za centralno grejanje, kako za domaćinstva tako i za industrijske potrebe. Naš asortiman uključuje gorionike na lož-ulje (naftu) i gas. Sarađujemo sa priznatim brendovima kao što su Ecoflam, Sime, Riello, Elco, Baltur, Weishaupt, Bentone i drugi.

Puštanje i Održavanje Gorionika

Vršimo uslugu puštanja u rad gorionika, kao i redovno održavanje kako u servisnom roku tako i van njega. Naša posvećenost brzoj reakciji obezbeđuje da vaš sistem uvek bude u vrhunskom stanju.

Kotlovi za grejanje i toplu vodu

Pored gorionika, Artehnic d.o.o. se bavi i servisom i prodajom kotlova za domaćinstva, uključujući usluge čišćenja od kamenca. Brinemo se o funkcionalnosti i sigurnosti vašeg doma.

Industrijski
Gorionici

Naspecializirali smo se za servisiranje i održavanje industrijskih gorionika. Bez obzira na veličinu postrojenja ili kompleksnost sistema, Artehnic d.o.o. garantuje brzu i preciznu intervenciju kako bi osigurao neprekidan rad vašeg industrijskog procesa.

Biemmedue Hiteri i Topovi za Topli Vazduh

Ponosno predstavljamo i prodaju Biemmedue hitera i topova za topli vazduh. Sa širokim asortimanom, obezbeđujemo rešenja za efikasno i ekonomično zagrevanje različitih prostora.

Konsultacije i Savetovanje

Naš tim stručnjaka je tu da pruži konsultacije i savete u vezi sa optimizacijom vašeg sistema grejanja. Bilo da je reč o unapređenju postojećeg sistema ili implementaciji novih tehnologija, mi smo tu da vam pomognemo.